Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=4dbNKrtMIi0&ab_channel=MyWay

GREEN TEX

ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΟΥΜΕ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ – ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2002

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ ή καλέστε μας στα:
+30 210 3002312 – +30 694 88 26 215

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!

Η δράση μας

Συνεργαζόμαστε στενά με τοπικούς κοινωφελείς φορείς, φιλανθρωπικά ιδρύματα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, προκειμένου να συμβάλλουμε στη μείωση των κλωστοϋφαντουργικών απορριμάτων στις χωματερές.

Στηρίζουμε έμπρακτα όλους αυτούς τους οργανισμούς, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους.

Επιπλέον, μέσω των διαδικασιών επεξεργασίας και διαλογής, διατηρούμε ένα μεγάλο αριθμό ανοιχτών θέσεων εργασίας.

Εξάγουμε διεθνώς

Συλλέγουμε

Συγκεντρώνουμε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε συνεργασία με εταιρείες και φιλανθρωπικά ιδρύματα σε όλη την Ευρώπη. Συμβάλλουμε στη χρηματοδότηση των φιλανθρωπικών οργανισμών, μετατρέποντας τις δωρεές ρουχισμού, σε χρηματικές ροές. Με αυτόν τον τρόπο, τους παρέχουμε την ευκαιρία να αφοσιωθούν στις προσπάθειες τους για την επιτυχή επίτευξη των στόχων τους.

Παρακολουθούμε πλήρως όλη τη διαδικασία, από τα σημεία συλλογής, εώς τις εγκαταστάσεις μας, σε όλες τις φάσεις διαλογής. Έτσι, έχουμε πλήρη έλεγχο και υψηλή αποδοτικότητα, γεγονός που οδηγεί στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Μαθετε περισσότερα…

Ταξινομούμε

Οι έμπειροι συνεργάτες μας, ταξινομούν τις συλλογές σε πάνω από 150 διαφορετικά προϊόντα, με βάση την κατηγορία, το φύλο, την εποχή, την ποιότητα κλπ, οδηγώντας σε μία πλούσια προϊοντική λίστα, ικανή να καλύψει επαρκώς όλες τις ανάγκες. Η παραγωγή μας είναι προσανατολισμένη στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Μέσω του σύγχρονου εξοπλισμού και των εξελιγμένων λογισμικών, ελέγχουμε τη διαδιακασία διαλογής σε όλες τις φάσεις της γραμμής παραγωγής, διασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα ποιότητας και μία οικονομικά αποδοτική παραγωγή.

Τα τελικά προϊόντα που προκύπτουν από τη διαλογή, είναι ρούχα, παπούτσια, τσάντες και λευκά είδη που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, καθώς και πανιά καθαρισμού, τίλματα ή ανακυκλώσιμα κλωστοϋφαντουργικά υλικά.

Εξάγουμε

Εξάγουμε τα προϊόντα μας κυρίως σε χώρες της Αφρικής, της Ασίας και της Ανατολικής Ευρώπης. Παρέχουμε τη δυνατότητα συσκευασίας και φόρτωσης των προϊόντων μας σε κοντέινερ, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά (πρεσαρισμένες μπάλες, διάφανοι σάκοι, διπλωμένα ή μη, κλπ).

Πολλά περισσότερα απο

μια απλή επιχείρηση

Στοχεύουμε η δράση μας να έχει ένα πλήρως θετικό αντίκτυπο τόσο στο περιβάλλον, όσο και στους συνανθρώπους μας. Συλλέγουμε κλωστοϋφαντουργικά είδη που διατηρούν την αξία τους και θα κατέληγαν άσκοπα στις χωματερές, μειώνοντας έτσι την αρνητική περιβαλλοντική επίπτωση από τη συσσώρευση τους στις χωματερές.

Επιτυγχάνουμε έτσι να δώσουμε στα είδη αυτά, ένα δεύτερο κύκλο ζωής, αξιολογώντας τα πολύ προσεκτικά και εξάγωντας όσα είναι σε άριστη κατάσταση, σε αναπτυσσόμενες χώρες. Με αυτό το τρόπο, καλύπτουμε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, αποφεύγοντας τη ρύπανση και την ενεργοβόρα παραγωγή νέων ρούχων. Ταυτοχρόνως, όλα τα είδη που δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, προωθούνται σε μονάδες ανάκτησης πρώτων υλών.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

Οι εγκαταστάσεις μας

Το όραμά μας είναι ένας πιο καθαρός πλανήτης. 

Το όραμά μας είναι ένας πιο καθαρός πλανήτης. 

Το όραμά μας είναι ένας πιο καθαρός πλανήτης. 

Το όραμά μας είναι ένας πιο καθαρός πλανήτης. 

Το όραμά μας είναι ένας πιο καθαρός πλανήτης. 

Το όραμά μας είναι ένας πιο καθαρός πλανήτης. 

Γνωρίζατε ότι

10%

των παγκόσμιων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα προέρχονται από τη βιομηχανία μόδας

20%

της ρύπανσης των υδάτων προκαλείται από τη βιομηχανία μόδας

90

τόνοι αποβλήτων παράγονται από τη βιομηχανία μόδας

Αρχική

Λάκης Ρουχαλάκης

 

Επικοινωνία

Νερατζούλας 2, Αχαρνες
Ταχ. Κώδικας: 13672 Αθήνα – Ελλαδα

T: 2103002312 / 6948826215
E: info@greentexgroup.com